Nederlandse Duikinstructeur Koh Tao Thailand logo

NDG
0066 0638060348

 

TERUG NAAR STARTPAGINA

Over Koh Tao en reizen naar Koh Tao

PADI Redding Duiker

PADI Divemaster

PADI Duikinstructeur

Informatie Full Moon Party

Links

Visum informatie Thailand

Nederlandse Duikinstructeurs Groep Koh Tao Thailand Whaleshark

Duiken op Koh Tao in Thailand met Nederlandse PADI duikinstructeurs

Visum informatie

Als je bij ons het divemaster of duikinstructeur programma wilt volgen heb je een visum voor Thailand nodig. Welk visum is afhankelijk van hoe lang je wilt blijven. Ons algemene advies is: regel je visum thuis. Het kost wat geld en moeite, maar het maakt je verblijf hier een stuk makkelijker, en waarschijnlijk ook goedkoper.

Type visa voor Thailand

Als je aankomt in Bangkokmet het vliegtuig krijg je een gratis visum voor 30 dagen. Hierna kun je een visa run doen vanaf Koh Tao naar Birma. Dan krijg je 15 dagen. Dit duurt een nacht en een halve dag. Dat kun je drie keer doen, en dan moet je het land uit.
Het is veel beter om je visum thuis te regelen. Je hebt twee opties. Je kunt een een twee maanden toerist visum (of vier maanden voor de double entry) kopen. Deze visa kun je met een maand verlengen: een single entry geeft je drie maanden, een double entry geeft je dan vijf maanden. Als dat niet genoeg is moeten we een educational visa regelen, maar daar heb je papieren voor nodig en kost meer.

Meestal kun je je paspoort afgeven of opsturen in Nederland of Belgie. Reken erop dat het een paar dagen duurt dus wacht niet tot het laatste moment. Voor een educational visa heb je papieren nodig, en die kunnen we je opsturen.

Volg deze link om je Thais consulaat of embassade te vinden: http://th.embassyinformation.com/

Dit is een forum waar over Thai visa gesproken wordt : http://www.thaivisa.com/forum/Thai-visas-residency-work-permits-f1.html

 

Klik hier als je meer wilt weten over duiken: haal je PADI Open Water brevet in drie nachten

Duiken Thailand Koh Tao PADI logo

 

facebook duiken koh tao thailandOnze facebook groep met foto's en ervaringen.

 

Het is makkelijker om contact op te nemen via het contact formulier beneden aan deze pagina, maar dit is ons Email adres:

INFO@DUIKENINTHAILAND.COM