Nederlandse Duikinstructeur Koh Tao Thailand logo

NDG
0066 0638060348

 

TERUG NAAR STARTPAGINA

Over Koh Tao en reizen naar Koh Tao

Ons NL boek dat we gebruiken voor de duikprofessional opleiding: als je net zoveel wil weten als je duikinstructeur! Via Amazon thuis!

Over de vissen rond Koh Tao met foto's

PADI Redding Duiker

PADI Divemaster

PADI Duikinstructeur

Informatie Full Moon Party

Links

Visum informatie Thailand

Nederlandse Duikinstructeurs Groep Koh Tao Thailand Whaleshark

Duiken op Koh Tao in Thailand met Nederlandse PADI duikinstructeurs

Full Moon Party Phangan Advies


De Full Moon Party is een van de grootste gebeurtenissen in de buurt van Koh Tao (Koh Phangan, waar de full moon part gehouden wordt is een uurtje met de boot van Koh Tao vandaan). Duizenden mensen komen om te feesten op Haad Sai Rin op Koh Phangan. Dat betekent dat accomodatie moeilijke te vinden en duur is, en dat boten, treinen en bussen vol zijn. Ons advies om niet op te komen dagen zonder een reservering. We zullen je hier uitleggen waarom verblijven op Koh Tao en vanuit daar de speciale Full Moon Party boot een goedkoper en comfortabeler alternatief is dan verblijven op Koh Phangan. En je kunt dan nog duiken ook!

Verblijf niet op Koh Phangan maar op Koh Tao en pak de speciale Full Moon Party boot.

Op Koh Tao verblijven is een goede optie, omdat vroeg op de avond een party boot naar de Full Moon party vertrekt, direct naar het strand waar de Full Moon Part plaatsvindt. De volgende ochtend of middag om 8.30, 12.30 and 14.30 gaat dezelfde boot weer terug naar Koh Tao. Dat betekent dat je gewoon een nacht kan feesten, maar je hoeft geen dure accomodatie op Koh Phangan te betalen, en je bespaart veel geld doordat je geen taxi's hoeft te nemen. Geloof ons, dat bespaart je een hoop gedoen. Je springt gewoon op de boot. Het is natuurlijk al feest op de boot.

Koh Tao is DE duikbestemming van Zuid-Oost Azie. Dat is de reden waarom veel mensen naar de Full Moon Party gaan combineren met duiken op Koh Tao als ze toch in de buurt zijn. Je kunt voor of na de Full Moon Party gaan duiken, of je kunt een pauze in je duikcursus inlassen om erheen te gaan. Hier is een voorbeeld hoe dit werkt. Stel dat je naar de Full Moon Party van donderdag 23 September 2010 wilt gaan(zie onder voor alle Full Moon Party datums:

 

De data voor de full moon party:

31 December special party

2018
2 JANUARI
31 JANUARI
2 MAART
31 MAART
29 APRIL
30 MEI
27 JUNI
29 JULI
26 AUGUSTUS
24 SEPTEMBER
25 OKTOBER
22 NOVEMBER
22 DECEMBER


Meer Full Moon party advies


Advies 1 Laat alles van waarde in de kluis van je hotel of guesthouse. De Full Moon Party is vol met mensen die rare dingen doen, en heel veel hebben teveel gedronken. Er gebeuren rare dingen. Laat je credit card, je paspoort, geld en je dure camera thuis. Wil je het riskeren om je mobieltje mee te nemen? Neem alleen maar zoveel geld mee als je denkt nodig te hebben, en dan een klein beetje meer.
Advies 2: Maak een kopie van je paspport en neem die mee. Als je iets met de politie te maken krijgt maakt dat alles een stuk makkelijker.
Advies 3: Draag teenslippers. Er ligt gebroken glas op het strand. Echt: draag teenslippers, de hele nacht.
Advies 4: Zorg ervoor dat je de naam van je guesthouse herinnert. Schrijf het op je hand. Als je met de taxi terug gaat reken erop dat het belachelijk duur is: een paar honderd baht voor een kort ritje is normaal.
Advies 5: Wees je ervan bewust dat de Thaise politie met veel mensen aanweizg is, ook undercover. Als ze je pakken met drugs, wat dan ook, reken erop dat je tienduizenden bahts moet betalen om uit de gevangenis te blijven. en dat is als je geluk hebt. Gevangenissen in Thailand zijn enge plekken.
Advies 6 Zelfs als je op Koh Tao verblijft moet je erop rekenen dat alles vol kan zijn. Reserveer vantevoren!

 

Klik hier als je meer wilt weten over duiken: haal je PADI Open Water brevet in drie nachten

contactformulier
 

 

 

Duiken Thailand Koh Tao PADI logo

 

facebook duiken koh tao thailandOnze facebook groep met foto's en ervaringen.

Het is makkelijker om contact op te nemen via het contact formulier beneden aan deze pagina, maar dit is ons Email adres:

INFO@DUIKENINTHAILAND.COM