Nederlandse Duikinstructeur Koh Tao Thailand logo

NDG
0066 0638060348

 

TERUG NAAR STARTPAGINA

Over Koh Tao en reizen naar Koh Tao

Ons NL boek dat we gebruiken voor de duikprofessional opleiding: als je net zoveel wil weten als je duikinstructeur! Via Amazon thuis!

Over de vissen rond Koh Tao met foto's

PADI Redding Duiker

PADI Divemaster

PADI Duikinstructeur

Informatie Full Moon Party

Links

Visum informatie Thailand

Nederlandse Duikinstructeurs Groep Koh Tao Thailand Whaleshark

Duiken op Koh Tao in Thailand met Nederlandse PADI duikinstructeurs

Doe je divemaster stage op Koh Tao in Thailand en woon in een tropisch paradijs

Je dive master stage is een tijd om met veel plezier naar terug te kijken. Het is de start van je nieuwe carierre in de tropen. Je PADI dive master stage met de Nederlandse Duikinstructeur Groep Koh tao in samenwerking met duikresort de Buddha View geeft je de gelegenheid om veel duiken te maken en ervaring op te doen. Onze professionele kwaliteits dive master opleiding is je paspoort naar een leven vol zon, strand en een baan die je veel voldoening geeft. Onze opleidingen zijn flexibel, leuk en diepgaand.

Klik hier om uitgebreid informatiepakket in PDF te downloaden

Nieuwsflits!

Onze coordinator Marc Luxen heeft een Nederlands duiktheorie boek gepubliceerd bij Amazon. Klik op de link voor meer info!

 

Waarom divemaster worden op Koh Tao

In de jaren 90 werd Koh Tao ontdekt door backpackers en snel stond Koh Tao bekend als een van de beste duikplaatsen in Azie. Op het moment worden meer dan de helft van allePADI brevetten in Thailand op Koh Tao gehaald. Het is de belangrijkste duikbestemming van Thailand en er is een levendige duikindustrie. Hoewel de backpackers lang niet meer de enige bezoekers zijn, is er toch nog steeds die unieke, relaxte atmosfeer waardoor Koh Tao een van de populairste duikeilanden in de wereld geworden is.

Waarom bij ons?

duiken thailand koh tao klasDe Nederlandse Duikinstructeur Groep Koh Tao doet de duikprofesionnals opleidingen in samenwerking met duikschool de Buddha View. Dit is een van de grootste duikscholen op Koh Tao, met de beste faciliteiten. We hebben de beschikking over drie boten en een speedboot, en dat betekent dat we ervaren duikers en beginnende duikers op verschillende boten naar verschillende duikstekken kunnen brengen. Er is een auditorium en zes klaslokalen, een bibliotheek met duik naslag werken, en een zwembad om vaardigheden en demonstraties te oefenen. Het resort zit aan het strand, en er is elke avond een fantastische BBQ , een Thais restaurant en een beach bar om wat te drinken

Wie zijn wij?

Je opleiding is in handen van Staff Instructor Marc Luxen (NL)en Buddha View manager en Course Director Mark Soworka (AU). Als team werken ze al drie jaar samen en verzorgen maandelijks een Instructor Development Center. Hun netwerk van ex-studenten is verspreid over de hele wereld, en hun ervaring en inzet bij het opleiden van duiken koh tao diploma  divemasterduikprofessionals maakt hun Dive Master stages en IDC’s de beste in hun soort. Mark Sowarka heeft de afgelopen tien jaar meer dan duizend instructeurs opgeleid!

We zorgen ervoor dat je tijdens je duikstage ergens comfortabel woont waar je het naar je zin hebt. Je hebt je eigen kamer of bungalow met een tweepersoons bed (of twee bedden als je met een vriend komt), westers toilet, 24 uur electriciteit. Je buren zijn andere duikers bij ons dus je bent onder vrienden. Het is op vijf minuten lopen van de duikschool, en alles wat je nodig hebt is dichtbij: pinautomaat, strand, restaurants, supermarkt. Je verblijft basic ( fan, koelkast, koude douche) of luxe (aircon, koelkast, warem douche, zwembad, kabel TV) bij Divers Village, Lalawadee (Basic), of The Famous House of Buddha View Resort (luxe).

Wat zijn de vereisten om een dive master stage bij ons te volgen?


1) Je moet een PADI Rescue diver of een equivalent daarvan zijn;
2) Je moet minstens 18 jaar oud zijn;
3) CPR en EFR training de laatste 12 maanden
4) 20 duiken in je logboek (je krijgt van ons de gelegenheid om duiken te maken voor je begint)
5) Medische verklaring geschikt om te duiken niet ouder dan 12 maanden (kan ter plaaste)

Welke materialen moet je hebben?


1) PADI Divemaster manual
2) PADI Encyclopedie van recreatief duiken
3) PADI Duikkennis werkboek
4) PADI Divemaster slate
5) PADI RDP Table
6) PADI eRDP
Dit pakket kost 5500 baht, en dat kun je ter plaatse aan ons betalen. Op Koh Tao kun je duikspullen kopen met 10% korting als je bij ons DMT bent.

Hoe ziet je Dive Master Stage eruit?

Je opleiding begint op het moment dat je aankomt. We halen je op en brengen je naar je verblijfplaats. Dan geven je een rondleiding over het duikresort, en stellen je voor aan de mensen die daar werken. We hebben de een uniek tien dagen durend Dive Master programma dat we elke maand een keer draaien. Je kunt instppen en uitstappen wanneer je maar wilt, afhankelijk van de tijd die je hebt. Rondom dit programma verwachten we van je dat veel duiken gaat maken en ons assisteert bij het geven van curussen. Zo doe je genoeg ervaring op om later als ervaren en zelfverzekerde PADI Dive Master te gaan werken. Je mag er zo lang over doen als je maar wilt!

Dive Master Theorie

Je moet acht examens doen van 20 meerkeuze vragen: Natuurkunde, Fysiologie, Decompressietheorie, Duikomgeving en Duikapparatuur. We geven lezingen in deze onderwerpen om je te helpen, maar je mag zelf beslissen of je ze wilt volgen of dat je zelf wilt voorbereiden op je examen met je Dive Master Manual, De Encyclopedie en de Kennis Werkboek. Je kunt je examen doen wanneer je dat wilt. Je moet ook alle herhalingsvragen in je Dive Master Manual maken.

Assisteren bij cursussen

Een van de grootste voordelen van je Dive Master stage bij ons doen is dat we samenwerken met de Buddha View, een van de grootste duikscholen op Koh tao, en van Thailand. Elke dag beginnen er Discover Scuba Diving, Open Water en Advanced Open Water cursussen, vaak meer dan een, en regelmatig zijn er rescue courses en specialiteiten. Dat betekent dat je veel mogelijkheden hebt om te assisteren bij cursussen, en te werken aan je demonstraties, probleem oplossen, controle onder water en natuurlijk omgaan met klanten. Je hebt de kans om met meerdere instructeurs samen te werken, en zo hun stijlen te vergelijken, de beste punten eruit te halen, en zoje eigen stijl van lesgeven en omgaan met klanten te ontwikkelen. Om je te helpen doen we in ons programma workshops briefings, vaardigheden demonstreren, controle onderwater en assisteren bij buiten water duiken. Hoe meer je de kunst afkijkt en oefent, des te beter zul je zijn als Dive Master, en bij ons heb je de kans om zoveel te assisteren als je maar wilt, elke dag.

Assisteren bij duiken

Natuurlijk heb je de gelegenheid om zoveel te duiken als je maar wilt. Elke dag zijn er twee duiken in de ochten en twee in de middag, en om de dag is er een nachtduik. We raden je aan om veel te duiken, zodat je veel ervaring opdoet en perfect leert navigeren onder water. Onder begeleiding van ervaren Dive Master ga je dan beginnen met het leiden van duiken met klanten, en verder in je opleiding krijg je de kans om met ervaren duikers duiken te gaan leiden. We geven ook een workshop in visidentificatie en rif-ecologie, zodat je weet waar je het over hebt als praat over de onderwaer wereld. Zo heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen tot een all-round ervaren en zelfverzekerde PADI Dive Master.

duiken thailand koh tao bootOns doel is niet om je klaar te stomen voor je PADI dive master brevet, maar om je op te leiden tot een competente en zelfverzekerde duikinstructeur. Daarom bieden we tijdens je Dive Master stage een hoop extra, als enige in Thailand:
1) Marine Resource Management seminar en vis en koraal identificatie duiken en workshops. Als duikinstructeur ben je in de unieke positie om respect voor de onderwaterwereld over te brengen. We vinden dat je daarom moet weten hoe de ecosystemen in de zee in elkaar zitten. Dit is geen deel van je examen, maar we vinden dat je als duikprofessional deze kennis gewoon moet bezitten.
2) We helpen je bij het opstellen van je CV en bij het vinden van een baan. Je kunt gebruik maken van ons netwerk.
3) Je kunt de rebreather uitproberen
4) Je krijgt een introductie Technisch duiken en Wrakduiken

Hieronder staat je het schema van ons 10-daags programma. Je kunt instappen wanneer je maar wilt.

 

Dag1

09.00 Klas Divemaster programma’s: scuba review, DSD, Snorkelen, Skin Diver,
onze dive master zwembad vaardigheden video, Wettelijke Overwegingen bij duiken
13.00 Klaar

Dag 2

09.00 Zwembad Vaardigheden circuit Binnenwater onderwijzen binnenwater presentatie
14.00 Klas Natuurkunde +examen

Dag 3

09.00 Klas Fysiologie en examen/Duikuitrusting en examen
14.00 Klas Decompressie theorie en examen

Dag 4

07.30 Zee Briefings geven en duiken leiden
13.00 Klas introductie kaarten maken van duikstekken

Dag 5

07.30 Zee Kaart maken van een duikstek
13.00 Vrij

Dag 6

13.00 Zee Introductie assisteren bij cursussen

Dag 7

09.00 Zwembad Vaardigheden circuit en equipment exhange test

15.00 Klas Rif ecologie seminar

Dag 8

07.30 Zee Visidentificatie duiken en zwemtests.
16.30 Klas Technisch duiken praatje

Dag 9

09.00 Klas Herkansen examens
12.30 Boot Assisteren bij de adventure dives en rescue cursussen

Dag 10

09.00 Zwembad Vaardigheden circuit
14.00 Klas Duikindustrie overzicht/ CV workshop
17.00 Uitreiking brevet

Kosten

25.000 baht per persoon. Als je al meer dan zestig duiken gemaakt hebt en je bengt al een rescue diver en je wilt een snel pakket van twee weken dan kan dat tegen een gereduceerde prijs. Neem hierover contact met ons op.

Klik hier als je meer wilt weten over de volgende cursus: PADI duikinstructeur IDC

Hoe reserveer je bij ons?

Heel simpel: neem contact met ons op via het contactformulier, en stel je vragen of vertel ons wat je wilt. Nadat je contact met ons hebt opgenomen en we je vragen hebben beantwoord sturen we je een email met een persoonlijk betalingsverzoek via Pay Pal, zodat je veilig kunt betalen. Paypal informatie. Alle bedragen zijn inclusief 3,4% + 0.35 eurocent transactiekosten. Je kunt ook direct hieronder via Pay Pal betalen, en dan nemen wij contact met je op.

Om je reservering te garanderen vragen wij een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15%. Bij de uiteindelijke afrekening (in Thai Baht) trekken we die weer af van het totaal bedrag. Als we je aanbetaling uiterlijk een week van tevoren hebben krijg je gratis accomodatie. Flexibele vakantieplannen? Laat ons veranderingen minimaal twee dagen van tevoren laat weten via info@duikeninthailand.com of bel ons op +66(0)822793804.

Aanbetaling Divemaster: 97.29 € per persoon

contactformulier