Nederlandse Duikinstructeur Koh Tao Thailand logo

NDG
0066 0638060348

 

TERUG NAAR STARTPAGINA

Over Koh Tao en reizen naar Koh Tao

Ons NL boek dat we gebruiken voor de duikprofessional opleiding: als je net zoveel wil weten als je duikinstructeur! Via Amazon thuis!

Over de vissen rond Koh Tao met foto's

Kennismakingsduik

PADI Scuba Duiker

PADI Open Water

PADI Advanced Open Water

PADI Redding Duiker

PADI Divemaster

PADI Duikinstructeur

Informatie Full Moon Party

Links

Visum informatie Thailand

Nederlandse Duikinstructeurs Groep Koh Tao Thailand Whaleshark

Duiken op Koh Tao in Thailand met Nederlandse PADI duikinstructeurs

PADI Advanced Open Water op Koh Tao: de volgende stap

De PADI advanced doe je na de PADI Open Water duikcursus, of in plaats van je PADI Open Water plus duikcursus. Er is geen theoriegedeelte, alleen maar duiken. Vanaf nu kun je zelfstandig tot dertig meter diepte gaan duiken.Het zijn vijf thema duiken: ervaar het gevoel van een diepe duik* op South West Pinnacle midden in de oceaan. Voel je als een astronaut in het heelal op de nachtduik op White Rock, waar je twee meter lange barracudas kunt zien jagen in de lichtbundel van je lamp. Leer hoe je onder water met je kompas de weg kunt vinden, maak foto's van de vissen en koralen die je geleerd hebt te herkennen, of perfectioneer je drijfvermogen. De PADI Advanced Open Water bestaat uit twee verplichte duiken: een navigatie duik en diepe duik. De drie andere kun je zelf kiezen. Op Koh Tao bieden we je perfectioneren van drijfvermogen, fotografieduik, duiken met verrijkte lucht** (nitrox), nachtduiken, en de visherkenningsduik.
* vanaf 12 jaar ** vanaf 15 jaar

Een nacht


Aankomst ochtend
Dag 1
10.30 Aankomst
13.00 2 duiken
(+ nachtduik)
Dag 2
07.30 2 duiken
(+ nachtduik)

Twee nachten


Aankomst middag
Dag 1

15.30   Aankomst
(nachtduik)
Dag 2
07.30 2 duiken of
12.30 2 duiken
(nachtduik)
Dag 3
07.30 2 Duiken of
12.30 2 Duiken
(nachtduik)

duiken koh tao thailand crab

Kosten

8600 baht per persoon. Bij tijdige aanbetaling twee gratis nachten in 2 pers. kamer op het resort.

Klik hier als je meer wilt weten over de volgende cursus: PADI Reddingduiker

Hoe reserveer je bij ons?

Heel simpel: neem contact met ons op via het contactformulier, en stel je vragen of vertel ons wat je wilt. Nadat je contact met ons hebt opgenomen en we je vragen hebben beantwoord sturen we je een email met een persoonlijk betalingsverzoek via Pay Pal, zodat je veilig kunt betalen. Paypal informatie. Alle bedragen zijn inclusief 3,4% + 0.35 eurocent transactiekosten. Je kunt ook direct hieronder via Pay Pal betalen, en dan nemen wij contact met je op.

Om je reservering te garanderen vragen wij een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15%. Bij de uiteindelijke afrekening (in Thai Baht) trekken we die weer af van het totaal bedrag. Als we je aanbetaling uiterlijk een week van tevoren hebben krijg je gratis accomodatie. Flexibele vakantieplannen? Laat ons veranderingen minimaal twee dagen van tevoren laat weten via info@duikeninthailand.com of bel ons op +66(0)822793804.

Aanbetaling Advanced Open Water: 38,50 euro per persoon

paypal buttons

 

contactformulier
 

 

Duiken Thailand Koh Tao PADI logo

 

facebook duiken koh tao thailandOnze facebook groep met foto's en ervaringen.

Het is makkelijker om contact op te nemen via het contact formulier beneden aan deze pagina, maar dit is ons Email adres:

INFO@DUIKENINTHAILAND.COM